16 augustus 2016

Walk’in Rotterdam zoekt verhalenvertellers

Zit jij vol met Rotterdamse verhalen, anekdotes en weetjes? Loop dan mee met het gratis evenement Walk’in Rotterdam op 17 september! Samen verkennen we de voor- en achterkant van het Lijnbaangebied en de Pannekoekstraat.

Op zaterdag 17 september vindt de tweede editie plaats van Walk’in Rotterdam met opnieuw mooie wandeltours door de stad. Alleen dit keer ben jij als wandelaar zelf aan zet. Onder begeleiding van een gids word je uitgenodigd jouw verhalen, anekdotes en wist je datjes te delen met andere echte Rotterdammers.

In plaats van de bekende iconen voeren deze routes je langs ‘de achterkant van de stad’. Zoals de voor Rotterdam zo bekende expeditiestraten die gebruikt worden om winkels te bevoorraden. Deze vaak vergeten plekken krijgen deze dag nieuw leven door de verhalen van toen. Tijdens het wandelen worden bovendien de mooiste anekdotes verzameld en opgenomen in de gratis app Rotterdam Routes.

Meerdere keren per dag vertrekken er routes vanaf De Lijnbaan en de Pannekoekstraat. Deelname is gratis net als de koffie en lekkernijen uit eigen stad. Er kunnen maximaal 15 personen meelopen per route, dus wees er snel bij.

Lijnbaan:
09.30 – 10.30 uur
11.00 – 12.00 uur

Pannekoekstraat:
14.00 – 15.00 uur
15.30 – 16.30 uur

Meld je aan via info@walkinrotterdam.nl met de volgende gegevens:
– Volledige naam of namen
– Emailadres
– Keuze voor tijdstip

Je ontvangt bericht met bevestiging van deelname en meer informatie over programma en locatie.

Start meteen en download de app!

Volg Rotterdam Routes ook op: